MONTÖRER!
Jobbar du som montör idag?Vi är inne i en utvecklingsfas inför kommande mål.
Vi söker därför just dig som jobbar idag som montör på ett likasinnat företag men som känner att det är dags att pröva sina vingar hos oss.
Du kommer jobba tätt ihop med kollegorna och din arbetsledare/projektledare som ansvarar för totalentreprenaderna och utförandeentreprenaderna. Om du finner intresse i denna ansökan och jobbar i par med en kollega så är det med fördel att ni söker tjänsten tillsammans.
Sänd gärna över en intresseansökan så tar vi ett förutsättningslöst möte tillsammans.
 
 
ARBETSLEDARE med riktning mot PROJEKTLEDARE!
 
Jobbar du som Arbetsledare idag?
 
Vi är inne i en utvecklingsfas inför kommande mål.
Vi söker därför just dig som jobbar idag som arbetsledare på ett likasinnat företag men som känner att det är dags att pröva sina vingar hos oss.
Du kommer jobba tätt ihop med kollegorna och din projektledare som ansvarar för totalentreprenaderna och utförandeentreprenaderna. Du kommer inledningsvis ansvara för den praktiska delen i projekten från en i princip färdig projektering till slutbesiktning. 
På sikt ser vi gärna att du inriktar dig mot att bli projektledare och ansvar för egna projekten.
Vi tar därför gärna emot din ansökan per omgående.
 
 
PRAKTIKANT!
 
Studerar du på en yrkeslinje och önskar praktikplats som montör så tveka inte att skicka över din intresseanmälan till oss. Vi söker nu praktikanter som vi kan få lära upp tillsammans med våra husmontörer.
 
 
Väl mött! 

Vi tar emot ansökan via epost: ventprojekt@ventprojekt.se
Märk mailet med ”Jobbansökan”

Frågor besvaras av Johan Blank, 08-724 55 80, VD