top of page

KOM OCH JOBBA HOS OSS!

Sänd din ansökan till ventprojekt@ventprojekt.se

IMG_6019.jpg

PROJEKTLEDARE

Jobbar du som projektledare idag?
Vi är inne i en utvecklingsfas inför kommande mål.
Vi söker därför just dig som idag jobba som projektledare på ett likasinnat företag men som känner att det är dags att pröva sina vingar hos oss.
Du kommer jobba tätt ihop med kollegorna och din arbetschef som ansvarar för totalentreprenader och utförandeentreprenader. Du kommer ansvara för och planera arbetet, materiel, personalresurser samt underentreprenörer. Du håller i kontakter med beställare och är företagets representant vid till exempel byggmöten och besiktningar.
Vi tar därför gärna emot din ansökan per omgående.

MONTÖR

Jobbar du som montör idag?

Vi är inne i en utvecklingsfas inför kommande mål och vi söker därför just dig som idag jobbar som montör på ett likasinnat företag men som känner att det är dags att pröva sina vingar hos oss.
Du kommer jobba tätt ihop med kollegorna och din arbetsledare/projektledare som ansvarar för totalentreprenaderna och utförandeentreprenaderna. Om du finner intresse i denna ansökan och jobbar i par med en kollega så är det med fördel att ni söker tjänsten tillsammans.

Sänd gärna över en intresseansökan så tar vi ett förutsättningslöst möte tillsammans.

IMG_0377.JPG
Ventilation3.jpg

PRAKTIKANT!

Studerar du på en yrkeslinje och önskar praktikplats som montör så tveka inte att skicka över din intresseanmälan till oss. Vi söker nu praktikanter som vi kan få lära upp tillsammans med våra husmontörer.

bottom of page